Muž a Žena

mžJin a Jang, tma a světlo, chlad a teplo, žena a muž. Celý náš život se točí kolem dvou polarit. Cestou každého z nás je dosažení pomyslné rovnováhy. Ať už sami v sobě nebo „tam venku“.

Každý z nás v sobě nosí ženskou i mužskou část osobnosti. Každá žena má v sobě kus muže a každý muž kus ženy. Tohle je docela fajn umět pochopit a přijmout smiley

Některá doba v sobě nese více mužské esence a jiná naopak té ženské. To co vnímám já, jako cestu k pochopení, je, aby každý z nás probudil pravou podstatu sama sebe.
Každá žena je ŽENOU a každý muž je MUŽEM, i když o tom můžou někdy pochybovatsmiley. Jsou to dvě na sobě nezávislé samostatné jednotky, jedna bez druhé nemůže existovat a společně vytváří doplňující se celek.

Je to jako tanec slunce a měsíce, jedna část zapadá a druhá vychází. Měsíc je MĚSÍCEM, nepochybuje o tom ani na vteřinu, někdy je okem viditelný, někdy ne. Někdy se nám ukáže celý a jindy je před námi schován, ale vždy se najde místo, odkud je vidět. Slunce je SLUNCEM, i když někdy silně pálí nebo když jen mírně hřeje.

Ženy, buďte tím, kým jste, ŽENAMI, které umožní, aby muži byli MUŽI, a které umožní skrze sebe otevírat mužská srdce. Probuďte ve Vás tu nádhernou ženskost i křehkost malé holčičky.

muži, buďte MUŽI, kteří dovolí otevřít svá srdce ženám a hlavně sami sobě, kteří dovolí projevovat své mužství, ale i své ženství. Probuďte v sobě silného bojovníka i malého chlapce.

Jak ale lépe pochopit obě polarity? Ženy mají někdy pocit, že je mužům potřeba dokazovat, že i ony jsou dobré v jejich světě a odsouvají do pozadí svoji křehkost a někteří muži mají naopak potřebu dokazovat ženám svoji sílu a schovávat svoji zranitelnost.

Pojďme se společně podívat jednu z polarit, tu mužskou. Jak lépe mohou ženy pochopit muže a svoji pozici v mužském světě a muži objevit svoji vnitřní sílu a svoji pozici ve světě ženském.

 

>> Pojďme společně odhalit zdroj mužské síly >> a dát prostor mužům být těmi pravými muži smiley

 

Komentáře

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.