Podzimní smoothie

Podzimní smoothie1 banán

1 hruška

1 lžíce raw kakaa

1 lžička skořice

250 ml mandlového mléka

 

 

Příprava je velice jednoduchá. Všechny suroviny vložíme do mixéru a rozmixujeme :-).

Tento nápoj výrazně zharmonizuje slezinu a slinivku, zahřeje nás v chladných podzimních měsících a dodává nám velkou dávku vitamínů a minerálních látek. Lze mírně dosladit agávovým sirupem.

Skořice je vysoce aromatické koření, chutná jemně, nasládle a současně i hořce. Má výrazné zahřívají účinky, ničí bakterie, kvasinky, pomáhá proti nemocem z nachlazení a kašli. Působí dezinfekčně a má antibiotické účinky.  Obsahuje naprosto výjimečné množství antioxidantů, čímž se řadí mezi přírodní afrodisiakum a působí i jako prevence rakoviny. Skořice napomáhá krevnímu oběhu, tlumí menstruační bolesti a silné menstruační krvácení. Pomáhá při léčbě vysokého krevního tlaku, nechutenství, při průjmech, nadýmání a nevolnosti.

skořice a kakao

Raw kakao je vyráběno ze syrových nepražených kakaových bobů. Nejlepší cestou jak využít výživných hodnot kakaa, je konzumovat ho v té nejčistší podobě. Obsahuje velké množství minerálů, vitamínů a antioxidantů (zejména hořčíku a organické síry). Antioxidanty v syrovém kakau jsou pro naše tělo snadno vstřebatelné. Kakao z nepražených bobů je afrodisiakální a je považováno za přírodní antidepresivum, navozující dobrou náladu, pocity štěstí a spokojenosti.

tip 50

TIP: Vyzkoušejte si „kakao“ z mandlového mléka, raw kakaa a trochou agávového sirupu. Pokud máte rádi kakao teplé, zahřívejte max. do teploty 42-45 °C, jedině tak uchováte všechny výživné látky obou surovin.

stop 50STOP: Pokud vaše duše nesouzní s banány, zkuste je z toho receptu raději vypustit a nenahrazovat čímkoliv jiným, obzvláště ne jablky.

Vizí projektu Žijme svůj Život

je šířit myšlenky, které povedou k uvědomění a změně života co nejvíce lidí!

Zdraví je základním pilířem našich životů.

Vydejte se námi na cestu pochopení přírodních zákonů, zbavte se navždy chronických potíží a zlepšete si své zdraví.

Po vyplnění údajů získáte přístup k videím zdarma.

Komentáře

  1. Inzenyr napsal:

    Kdyz smichte ovoce s dalsimi ingrediencemi do takoveho koktejlu, to Vam to ovoce v zaludku nekvasi? Specialne ta hruska. Osobne nedoporucuji michat ovoce s potravinami, ktere travite delsi dobu, pak dochazi v zaludku ke kvaseni.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.